Opatrenia Slovenskej republiky v súčasnej dlhovej kríze - Chandoga, Roman
Zamyslenie nad skutočnými príčinami vzniku krízy a možnými dopadmi, návrhy na vyriešenie. Vládny dlh ako percento z HDP v krajinách eurozóny. Deficit verejných financií ako percento z HDP v krajinách eurozóny. Situácia na Slovensku a dlhová kríza. Program stability. Zákon o rozpočtovej zodpovednosti.