Reálne opcie – nástroj hodnotenia rizika investičných projektov - Grisáková, Nora, 1978-
Východiská reálnych opcií. Metódy riešenia reálnych opcií. Dynamické programovanie. Contingent climb analysis (analýza derivátov). Binomické stromové modely.