Veľká hospodárska depresia – komparatívny prístup - Lábaj, Martin, 1982-
Veľká hospodárska depresia z 30. rokov 20. storočia - jej pochopenie má význam aj pre súčasnosť. Ponuka peňazí a zlatý štandard.