Štrukturálny deficit SR ako indikátor konsolidačného úsilia vlády - Nežinský, Eduard, 1972-
Vývoj deficitu a zahraničného dlhu SR v rokoch 2000-2010. Štrukturálny deficit ako spôsob hodnotenia fiškálnej politiky. Výpočet štrukturálneho deficitu, metodika. Štrukturálny deficit verejných financií SR 2006 – 2010.