Model amortizovanej hodnoty pri oceňovaní obligácií - Nagy, Ladislav
Osobitosti účtovného oceňovania obligácií. Praktický príklad. Výpočet efektívnej miery transakčných nákladov. Alikvotné transakčné náklady. Výpočet alikvotných transakčných nákladov metódou efektívnej úrokovej miery. Postup účtovania obligácií s pohybilvým výnosom v prom roku.