Impact of the economic crisis on the institutional sectors of the Czech economy - Dubská, Drahomíra
Globálny a európsky kontext krízy. Vývoj v rámci inštitučného sektora českej ekonomiky. Nefinančné korporácie. Finančné korporácie. Vládny sektor všeobecne. Domácnosti. Porovnanie vplyvov krízy na inštitučný sektor.