Controlling inovácií, výskumu a vývoja – nový rozmer controllingu - Vravec, Ján
Problémy a nedostatky v oblasti inovácií, výskumu a vývoja v podnikateľských subjektoch. Úlohy kontrolingu inovácií a výskumu. Projektový kontroling inovácií, výskumu a vývoja. Procesný kontroling inovácií, výskumu a vývoja. Integrovaný kontroling. Úspešná implementácia kontrolingu v praxi.