Modely cenových asymetrií na trhu s pohonnými hmotami - Švarda, Norbert
Teória rakiet a peria - modelovanie asymetrických cenových reakcií. Modely cenových asymetrií. Cenové asymetrie na trhu s pohonnými hmotami.