Corporate Culture ako kľúčový faktor úspešnej podnikateľskej stratégie v nových podmienkach vytvorených hospodárskou krízou - Belejová, Martina
Hospodárske prostredie ovplyvnené finančnou a hospodárskou krízou. Význam Corporate Culture. Vplyv Corporate Culture na výkon firmy. Aktuálne trendy v Corporate Culture. Inovácie a učiaca sa organizácia. Outsourcing Corporate Culture. Výskum uskutočnený v rámci riešenia projektu VEGA - aktuálna úroveň chápania významu firemnej kultúry a jej implementácie vo firmách pôsobiacich na Slovensku.