Pripravenosť absolventov a trh práce - Matulčíková, Marta, 1964-
Vzdelávacia politika a jej súlad s hospodárskym a spoločenským vývojom. Osem kľúčových oblastí kompetencií Európskeho referenčného rámca, ktoré definovala Európska komisia. Ciele a pripravenosť ľudských zdrojov.