Porovnanie úrovne CSR vo vybraných krajinách Európy - Liptáková, Elena
Porovnanie úrovne CSR v troch západných krajinách EÚ: v Nemecku, Veľkej Británii a Francúzsku. Porovnanie úrovne CSR v krajinách V4. Porovnanie CSR a jeho hlavných trendov vo vybraných západných krajinách Európy a v krajinách V4.