Opatrenia vlády Slovenska na zmiernenie dopadov svetovej finančnej a hospodárskej krízy - Rosenberg, Miloslav
Analýza podnikateľského prostredia SR po vstupe do eurozóny. Vplyv svetovej finančnej a hospodárskej krízy na ekonomiku Slovenska. Hodnotenie podnikateľského prostredia Svetovou bankou. Hodnotenie Svetového ekonomického fóra. Opatrenia vlády SR na zmiernenie dopadov svetovej finančnej a hospodárskej krízy. Tri balíky opatrení.