Spoločenská zodpovednosť podnikania ako stratégia prežitia firiem v čase recesie - Škorvagová, Simona
Presadzovanie nových hodnôt v spoločnosti a vznik nových alternatívnych prístupov k podnikaniu. Koncepcia spoločenskej zodpovednosti (CSR). Zmeny spotrebiteľského správania pod vplyvom finančnej a hospodárskej krízy. Etický konzumerizmus. CSR ako nová filozofia podnikania reagujúca na zmeny hodnôt spoločnosti.