Finančná gramotnosť a finančné vzdelávanie v oblasti poisťovníctva - Pastoráková, Erika, 1972-
Vnímanie poistenia individuálnymi spotrebiteľmi ako východisko pre pomenovanie výziev a prekážok zvyšovania finančnej gramotnosti v SR. Finančné vzdelávanie ako prostriedok na dosiahnutie finančnej gramotnosti.