Zmeny stratégií marketingovej komunikácie podmienené prebiehajúcou krízou - analýza postojov spoločností zaoberajúcich sa marketingovou komunikáciou na Slovensku a v Českej republike - Zorkóciová, Otília, 1954-
Výsledky dotazníkového prieskumu uskutočneného v mesiacoch január - február 2011 v rámci Slovenskej a Českej republiky. Oslovené boli spoločnosti zaoberajúce sa marketingovou komunikáciou. Vplyv krízy na klientov spoločností. Produkty (média typy), ktoré počas krízy posilnili. Aké reklamné formáty spoločnosti využili za posledných šesť mesiacov. Vplyv krízy na spoločnosti pôsobiace v oblasti marketingovej komunikácie. Riešenia pre úspešnú marketingovú komunikáciu v časoch krízy.