Spolupráca Katedry tovaroznalectva a kvality tovaru so SÚTN - Karkalíková, Marta
Študenti Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave absolvujú predmety, ktoré sa zaoberajú normami a ich využívaním. Študenti získavajú informácie o technických národných, európskych, medzinárodných normách a ich aplikácii v praxi. V rámci spolupráce Katedry tovaroznalectva a kvality tovaru OF bola udelená Cena Vladimíra Lista za normalizáciu za r. 2009 Ing. Ľudmile Kristovej za významný prínos v oblasti technickej normalizácie pri šírení poznatkov v pedagogickej, výskumnej a publikačnej činnosti.