Veľkosť a právna forma podniku a disparity v hospodárení poľnohospodárskych podnikov v období krízy - Grznár, Miroslav
Podnikateľská štruktúra v poľnohospodárstve SR. Veľkostná štruktúra fariem podľa kritérií EK. Disparita výsledkov podnikov podľa veľkosti fariem v SR. Výsledky ziskových a stratových poľnohospodárskych družstiev a obchodných spoločností v SR (2009). Disparity hospodárenia podnikov v podmienkach krízy.