K STN ISO 29990 Vzdelávacie služby neformálneho vzdelávania a prípravy. Základné požiadavky na poskytovateľov služieb - Hrnčiar, Miroslav
Medzinárodná norma ISO 29990 sa venuje dôležitej oblasti služieb - vzdelávaniu dospelých a osobitne službám poskytovaných v rámci neformálneho vzdelávania. Stanovuje požiadavky na kompetentnosť poskytovateľov týchto vzdelávacích služieb a predstavuje okrem iného aj nástroj na certifikáciu poskytovateľov vzdelávacích služieb.