Technological perspective - extension of the learning and growth balanced scorecard - Rakovská, Eva, 1963-
Metóda BSC, znalostná ekonomika, znalostné riadenie. Nový pohľad na BSC a technologická perspektíva BSC, ktorá je súčasťou perspektívy vzdelávania a rastu. Využitie BSC pri implementácii znalostného riadenia v podniku. Meranie efektivity využitia informačných technológií.