Theory of Urbanity and Its Effect on Housing Development and Housing - Vidová, Jarmila, 1967-
Politika bývania ako významný faktor štátnej hospodárskej politiky. Analýza bývania a cien bytov v Slovenskej republike. Bývanie. Obytné oblasti a príslušné vybavenie. Model Alonso lokalizácie bývania. Hoytov sektorový model.