Rusko - smerom k modernizácii hospodárstva? - Drieniková, Kristína, 1982-
V novom miléniu sa z Ruska stala jedna z najsilnejších ekonomík sveta, a to predovšetkým vďaka využitiu potenciálu energetickej veľmoci. Poukázanie na ambíciu modernizácie ruského hospodárstva na rozvoj prostredníctvom inovácií a zhodnotenie jej perspektív. Modernizácia a kríza. Nové impulzy modernizácie. Slabé stránky modernizačných snáh.