Ekonomická krize a vývoj cestovního ruchu v České republice - Smrčka, Luboš
Význam turizmu pre českú ekonomiku. Pravdepodobné príčiny sústavnej stagnácie cestovného ruchu v Českej republike. Ekonomické aspekty krízy cestovného ruchu. Potenciál zmeny vo vývoji cestovného ruchu v Českej republike.