Návštevníci a ochrana lokalít masového cestovného ruchu - Eliašová, Darina
Pohľad na cestovanie v minulosti. Dôvody rozhodnutí pre účasť na cestovnom ruchu v súčasnosti. Dôsledky masového cestovného ruchu pre lokality cestovného ruchu. Návrhy na ochranu lokalít masového cestovného ruchu.