Defining the C1 Level in Specialised Domains: "Expert Language Competence" in Business and Management - Breeze, Ruth
Výskumný projekt, ktorý prebehol v rámci programu Leonardo da Vinci v troch európskych krajinách. Bol zameraný na jazykovú kompetentnosť v oblasti podnikania a manažmentu. SERR, úroveň C1. Jazyková kompetentnosť, jazyková zručnosť, odborný anglický jazyk.