Nový globální měnový a finanční systém a otázka hegemonie - Jiránková, Martina
Teória hegemonickej stability. Dolár ako hlavná svetová rezervná mena. Návrhy na alternatívny globálny finančný a menový systém. Hegemónia verzus kooperácia.