Vývoj a analýza repo obchodov na Slovensku - Malacká, Viera
Repo obchody ako nový nástroj riadenia úverového a úrokového rizika. Repo obchody v súčasnosti na slovenskom trhu podceňované, ich využitie nie je na takej úrovni ako na európskom trhu. Nástroj, ktorý podporuje rozvoj finančného trhu.