FATCA v grafickém znázornění trochu jiný pohled na nový americký zákon - Vlčková, Jana
Princípy fungovania FATCA (Foreign Account Tax Compliant Act), nového amerického zákona o podávaní informácií pre daňové účely. Základné princípy a spôsoby zavádzania pravidiel FATCA.