Spotřebitelé jako zdroj inovací - Breuerová, Alena
Nová paradigma - spotrebitelia ako hlavný zdroj produktových inovácií. Kto je inovátorom medzi spotrebiteľmi. Odovzdávanie a šírenie inovácií na internete. Virálne šírenie inovácií zároveň aj prieskum trhu. Nový pohľad na "amatérskych vynálezcov". Podpora kreatívnych spotrebiteľov.