Aktuálny stav energetickej bezpečnosti EÚ a pozície Ruska v tejto otázke - Sopková, Gabriela
Energetická bezpečnosť EÚ, ciele. Vývoj a charakteristika energetickej politiky EÚ. Energetický balíček. Európa 2020 - Energia 2020. Energetické vzťahy EÚ - Rusko.