Ústavný zákon o rozpočtovej zodpovednosti - Konvalinková, Iveta
Snaha dosiahnuť dlhodobo udržateľnú úroveň hospodárenia Slovenskej republiky (SR). Návrh reformy na Slovensku. Nový ústavný zákon. Rada pre rozpočtovú zodpovednosť. Pravidlá rozpočtovej zodpovednosti. Stanovenie limitu dlhu verejnej správy (VS). Povinnosť subjektov VS. Pravidlá rozpočtovej transparentnosti.