Rozpočtová stratégia VS na roky 2012-2014 - Hrašková, Dagmar
Štátny rozpočet ako ekonomická kategória. Funkcie štátneho rozpočtu. Rozpočtový proces a rozpočtové provizórium. Formy štátneho rozpočtu, rozpočtové zásady. Návrh rozpočtu VS na roky 2012 až 2014. Štátny rozpočet 2012. Porovnanie štátneho rozpočtu 2011 a 2012. Obce, vyššie územné celky. Dlh VS.