Brazílie - nejen pláže a fotbal - Havlíček, Karel
Brazília ako ekonomická veľmoc Latinskej Ameriky. Rozvinuté podnikateľské prostredie, silný spotrebiteľský a priemyselný trh. Multikultúrne prostredie s vysokým stupňom tolerancie. Krajina kontrastov. Kriminalita. Životné prostredie v Brazílii.