Postavenie Číny v období krízy a jej vplyv na najsilnejších obchodných partnerov - Szökeová, Silvia
Hospodárska situácia Číny v období pokračujúcej krízy. Vývoj HDP Číny v období 2008 - 2010. Faktory úspechu v pokrízovom období. Prílev PZI do Číny v období 1985 – 2010. Čína v mnohých aspektoch súperí s Indiou.