Paradoxy ziskovosti - Tóth, Endre
Ziskovosť ako zmysel podnikania. Nie je zisk ako zisk. Krehkosť záujmov a ziskovosť. Výnosovo nákladová a príjmovo výdavková disparita. Bumerangy ziskovej megalomanie. Hodnota duševného vlastníctva. Od ziskovosti k prosperite.