Najnovšie trendy v marketingovej komunikácii na Slovensku a v zahraničí - Šášiková, Mária
Nástup novej generácie zákazníkov, s iným životným štýlom, pre ktorých marketéri museli vyvinúť iný komunikačný prístup. Pripojenie sa k sociálnej sieti, potreba zaujať pomocou netradičných médií, či dosiahnutie zážitku z komunikovaného marketingového posolstva sú neodmysliteľnými súčasťami súčasného prístupu k marketingovej komunikácií. Guerilla marketing, vírusový marketing, event marketing, product placement, mobilný marketing, podprahová reklama.