Samospráva a separovaný zber - Kašiar, Ján
Separovaný zber a využitie celého hospodárskeho potenciálu triedeného zberu. Súčasnú právnu úpravu nakladania s odpadmi predstavuje zákon č. 223/2001 Z.z. o odpadoch v z.n.p. (23 noviel zákona). Program odpadového hospodárstva obce. Obec zodpovedá za nakladanie s komunálnymi odpadmi, ktoré vznikli na jej území. Samospráva a separovaný zber. Príloha.