Podnikanie cez internet - Hrašková, Dagmar
Sociálne siete ako komunikačný nástroj v súčasnosti. Charakteristika sociálnej siete. Webové stránky spoločností. Blogy, charakteristika. Blog - interný, externý. RSS, SEO - charakteristika. Facebook ako najvyužívanejšia sociálna sieť na Slovensku. Desať bodov úspešnej prezentácie firmy na sociálnych sieťach. Výhody sociálnych sietí. Zľavové portály.