Úloha Corporate Image a jeho miesto v systéme Corporate Identity - Šimorová, Lenka
Pojem Corporate Image (Cim) a Corporate Identity (CI). Úloha Corporate Image v systéme Corporate Identity. Tvorba firemného imidžu. Druhy Corporate Image. Corporate Image veľkých, malých a stredných firiem.