Koncept Age managementu - Štorová, Ilona
Starnutie populácie a dôležitosť zmeny postoja k veku. Starší pracovníci ako dôležitá základňa znalostí. Riadenie starnúcej pracovnej sily. Vízia Age manažmentu. Age manažment v malých a stredných firmách. Príklad z praxe.