Digitální kontinuita elektronických dokumentů - Kaucký, Richard
Základné zásady a požiadavky, ktoré by mali byť dodržané pri dlhodobom uchovávaní elektronických dokumentov. Vytváranie archívov a normy vydané Európskym inštitútom pre telekomunikačné štandardy (ETSI).