Vedení zdola nahoru - Náhlovský, Pavel
Úspešnosť firmy závislá hlavne od toho, ako dokáže využiť ľudský potenciál. Dôležitosť rovnováhy medzi vedením zhora a vedením zdola. Čo môžu zamestnanci ponúknuť. Pokusy o prebudenie iniciatívy zdola. Ako uskutočniť v praxi nový štýl vedenia. Potreba novej definície manažéra. Sloboda pri práci, slobodná firma. Tri dimenzie vodcovstva.