Ľudský kapitál a jeho vplyv na rozvoj regiónu v Slovenskej republike - Ivaničková, Alžbeta
Vzťah ľudského kapitálu k zamestnanosti, k technológiám a k ekonomickej výkonnosti v jednotlivých regiónoch SR. Testovanie uvedených vzťahov pomocou korelačnej analýzy.