Zuzana Kronerová: "Náhradní rodičia sú hrdinovia" - Haruštiaková, Zuzana
Poslanie a podpora Zuzany Kronerovej v Nadácii Rozum a Cit. Pomoc opusteným deťom prežiť detstvo uprostred rodiny. Podujatia organizované pre náhradné rodiny.