Prebishova-Singerova hypotéza a cenový vývoj primárnych komodít - Othmanová, Soňa
Popis vývoja cien primárnych komodít a teória Prebisha-Singera, ktorá hovorí o vzťahu medzi cenami primárnych komodít a priemyselných výrobkov. Terms of Trade vybraných krajín. Cenový vývoj primárnych komodít. Ceny ropy, ceny agrokomodít.