Kancelária firmy pomocou cloudu - Červenka, Peter, 1976-
On-line kancelárske aplikácie. Komplexnejšie on-line riešenie pre kancelársku prácu. Riešenie on-line kancelárie je dôsledok postupného prechodu služieb z fyzických koncových staníc do prostredia internetu v podobe cloudu. Rozsah služieb poskytovaných v cloude sa stále zväčšuje, dokonca nepriamo úmerne k dôvere užívateľov poskytovať do jeho prostredia svoje duševné vlastníctvo.