Zmysel života stojí euro dvadsať - Švorcová, Petra
Problémy pri hľadaní zamestnania. Slovenský portál Jaspravim.sk - jeho zakladatelia, ako funguje, ponuka mikropráce pre firmy aj jednotlivcov. Spôsob platby za služby. Kategória služieb s názvom "vtipné a čudné", kde sa dá kúpiť aj vysvetlenie zmyslu života.