Domácka práca môže byť prínosom pre zamestnanca aj pre firmu - Gáliková, Monika
Spôsoby vykonávania práce z domu - domácka práca (home working) a telepráca (teleworking). Meranie a hodnotenie opatrení spoločnosti v duchu prorodinnej personálnej politiky. Work life balance (WBL).