Zdroje rozdielov v spotrebe na obyvateľa v Českej republike a na Slovensku - Lábaj, Martin, 1982-
Možnosti pre porovnanie a vysvetlenie rozdielov v spotrebe na obyvateľa v Českej a Slovenskej republike. Teoretické východiská rastového účtovníctva. Input-output model. Porovnanie spotreby na obyvateľa v Čechách a na Slovensku. Údaje o konečnej spotrebe v SR, ČR a EÚ27 v roku 2005.