Prístupy k obnove ekonomického rastu v SR v pokrízovom období - Vondrová, Andrea, 1987-
Slovenská republika v období oživenia ekonomiky. Prístupy k obnove ekonomického rastu. Znižovanie štrukturálneho deficitu. Efektívne využívanie verejných výdavkov v oblasti vzdelania. Potreba posilniť konkurencieschopnosť a inovačnú kapacitu hospodárstva.