Ako upravuje domácku prácu a teleprácu Zákonník práce - Olšovská, Andrea
Ustanovenie paragrafu 52 Zákonníka práce upravujúci osobitné druhy pracovných pomerov, a to domácku prácu a teleprácu. Pracovné zmluvy osobitnej kategórie. Povinnosť zamestnávateľa zabezpečiť stravovanie zamestnancovi, ktorý vykonáva domácku prácu podľa paragrafu 152 ods. 6 a 7 Zákonníka práce.